Izvor:
20.10.2017 u 01:47
0

PRATITE ZNAKE: Evo kako da prepoznate da ona glumi orgazam!

Žene su sklone tome da glume orgazam i često to rade neprimetno, ali ovo ponašanje će je odati.

Prema rečima seksologa, žene znatno češće doživljavaju orgazme od muškaraca. Ali i pored toga velika većina njih često ima problem u dostizanju vrhunca, pa su sklone tome da ga odglume, a ovo je ponašanje koje je odaje:

Disanje je usklađeno

Tokom orgazama menja se i ritam disanja, imamo neobične izraze na licu, jer je to reakcija nad kojom mi nemamo kontrolu. Kada glume orgazme, žene kontrolišu disanje, i ritam je jednoličan.

Seks je tih

Orgazam najčešće prate glasni uzdisaji. Kada on izostane, nema ni glasova u krevetu. Ono što, takođe, odaje da nije došlo do vrhunca, jeste i zbunjeno lice. Nije se lako snaći u toj situaciji, posebno ako žena ne želi da istinom povredi partnera.

Kontakt očima se izbegava

Žena koja glumi orgazam neretko se oseća krivom što se tako ponaša prema partneru. Ne voli da ga gleda u oči jer zna da će on u njenim očima primetiti taj osećaj krivice.

Prenaglašeno uzbuđenje

Tišinu i zbunjenost ponekad mogu da zamene prenaglašeno uzbuđenje, izazvano njenom željom da uveri partnera da uživa sa njim.

Ne voli razgovore o orgazmu

Pojedine žene odaje i osećaj neprijatnosti koje ispoljavaju uvek kada neko u društvu započne razgovor o lošem seksu.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Instagram/couplegoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter