Izvor:
20.10.2017 u 18:22
0

EROTSKE TAČAKE NA MUŠKARCU ZA KOJE NISTE ZNALI: Pipinite ga tu i dovešćete ga do ludila!

Sigurne smo da znate koje njegove strateške delove tela treba dirati da se raspameti.

Međutim, možda zanemarujete neke koje bi itekako voleo da stimulirate.

1. F-tačka

"F" je u ovom slučaju skraćenica za frenulum. To je deo koji se nalazi na vrhu penisa, s donje strane. Ta je tačka jako osetljiva i stimulacija (najbolje za vreme oralnog seksa) će ga lansirati u zvezde.

2. P-tačka

Zvana i perineum ili međica. To je područje između penisa i anusa. Na nežne podražaje tog područja reagovaće strastveno.

3. V-tačka

Okej, ova je tačka malo preterana. "V" je skraćenica za vrh prsta. Da – kad mu lagano, seksepilno lizneš vrh prsta i gledaš ga mazno u oči.

4. K-tačka

I leđa mogu biti erogena tačka. "K" je prvo slovo od kičmene kosti – to je područje na leđima koje bi rado da mu stimuliraš. Ispod kože nalaze se živci koji su povezani s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može dovesti do orgazma. Dovoljan razlog za masažu.

5. Donji deo zadnjice

Mesto gde završava stražnjica, a počinje bedro, izuzetno je osetljivo – dovoljno da postoje frajeri koji se jako pale na to.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/s.e.x couple

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter