Izvor:
23.10.2017 u 03:30
0

NE BIRAJTE PREVIŠE: Ako ove stvari budete tražile od muškarca, prava ljubav će teško doći!

Ljubav je u današnje vreme sve teže pronaći, a žene koje se najčešće žale na svoj ljubavni život često od muškarca traže stvari koje im smanjuju šanse da će ikad biti srećne. Dobri poslovi dolaze i odlaze, a dobri muškarci, kojih je sve manje, retko daju šansu ženama koje ih vole samo kad su na vrhu.

Ako su vam važne ove stvari, šanse za ljubav su vam manje nego što to mislite.

Visina
Retko koja žena će da se buni ako se zaljubi u frajera koji je još i visok, ali ako si jedna od onih koje odbijaju muškarce jer nisu dovoljno visoki, sabotiraš samu sebe u potrazi za ljubavi.

Dobar posao
Postoje žene koje neće ni pogledati muškarca ako nema dobar posao, a istovremeno se čude kako ne mogu da pronađu ljubav. Dobri poslovi dolaze i odlaze, a dobri muškarci, kojih je sve manje, retko daju šansu ženama koje ih vole samo kad su na vrhu.

Super telo
Još jedna stvar zbog koje bi se retko koja žena bunila, ali ako ti je ovo prioritet, verovatno propuštaš ljubav koja se sakrila u malo manje atraktivnom telu.

Finansijska sigurnost
I nju je lepo imati, ali ako je to jedino što ti je važno, ne možeš reći da uopšte tražiš ljubav, nego sponzora.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter