Izvor:
23.10.2017 u 15:22
0

OBLIK LICA OTKRIVA ŠVALERE: Muškarci sa ovim crtama skloniji su varanju!

Nova studija objavljena u časopisu Arhiva seksualnog ponašanja pokazala je da se na osnovu obliku lica može otkriti dosta o muškarčevoj vernosti.

Istraživači su merili odnos širine i dužine muškog lica, tačnije udaljenost između gornje usne i obrva.

Na osnovu toga su utvrdili da ispitanici sa širim i dužim licima, kao i naglašenijim jagodičnim kostima imaju veći seksualni nagon, u odnosu na muškarce sa manjim licima i mekšim konturama.

Naučnici to objašnjavaju činjenicom da je oblik lica indicator kako su se hormoni razvijali dok je muškarac bio fetus. Prema tome, šire lice bi moglo da bude znak da ima više testosterona, što povećava i želju za povećanim brojem seksualnih partnera.

Naravno, rezultate ove studije treba uzeti sa velikom rezervom, jer je u istaživanju učestvovalo samo 500 ljudi.

B92/superzena.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter