Izvor:
25.10.2017 u 00:00
0

ZAŠTO ŽENE GLUME ORGAZAM? Ovo su najčešći razlozi!

Svaka žena je bar jednom u životu odglumila orgazam, ali to ne znači da je to u redu raditi.

Postoji nekoliko dborih razloga zašto žene glume orgazam, a izdavajmo najčešćih sedam.

1. Zato što su u neobaveznom seksu devojke skoro nikada ne svrše

Novija istraživanja pokazala su da devojke koje imaju neobavezan seks s nepoznatim partnerima imaju manje šanse za orgazam nego devojke koje su u dužim vezama (40 prema 75 posto žena). Možda su zbog toga solo devojke sklonije glumljenju orgazma – jer ne znaju kako tražiti partnera da ih zadovolji na pravi način.

2. Zato što mislite da uvek morate imati završetak

Dok je on na vama i treba mu još samo tri sekunde do vrhunca, vama je čudno da samo ležite s bledim izrazom na licu. Tada imate dva izbora: ostati tako i svojim licem mu reći: "Žao mi je" ili se odlučiti za manje bolniju verziju: "Malo mi je nedostajalo".

3. Toliko ste umorne da samo želite završiti s tim

Kad ne ide, ne ide. Jednostavno se nekada ne osećate dovoljno raspoloženo za akciju. Tada vam je jedino rešenje da mu svojim pokretima lica pokažete da vam je toliko bilo dobro da više niste mogle izdržati i tako prekinete ostale pokušaje.

4. Toliko vam se sviđa da vam je glupo da mu to kažete

Iako već unapred znate scenario, jednostavno ne znate na kakav način mu to reći. Možda je tako i bolje jer mu možete narušiti libido.

5. Ma koliko se trudile, ne uspeva

Isprobavate sve moguće poze, ali ništa ne uspeva. U sebi mislite: "Zašto, ali zašto se sve ovo meni događa?!"

6. Malo ste popile, pa ste u stanju da se uživite u ulogu

Grebete.. Grizete… Vrištite mu na uho. Sve mu to deluje uzbudljivo pa samo nastavljate s radom.

7. Ako sam već glumila i sada ću

Ne pogađa pravu tačku. Nakon svega ovoga treba uzeti u obzir da neki muškarci mogu shvatiti kada glumite, ali vam to nikada neće reći. Zato devojke mudro razmislite pre nego što se upustite u još jedno ovakvo iskustvo!

Izvor:kurir.rs
Foto:huffington post

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter