Izvor:
25.10.2017 u 01:14
0

DA LI ZNATE ŠTA JE PUBING? Danas svi to rade!

Pubing je situacije kada ste na sastanku sa osobom koja vam se dopada, a on vas uglavnom ne sluša šta govorite i sve vreme zuri u svoj telefon.

Ovakvo ponašanje može da ostavi neprijatan utisak kod osobe sa kojom ste na sastanaku. Svom telefonu dajete prednost a ne osobi koja sedi pored vas.

Ovaj pojam je napravljen od dve engleske reči, "phone" i "snubbing" (ignorisanje).

Prema podacima Univerziteta "Baylor", pubing uništava vezu, a u istraživanju u kome su bile uključene 143 osobe čak 70 odsto reklo je da je partnerov telefon ometao njihov odnos.

Zbog ovakvog ponašanja partner će sigurno pomisliti da niste dovoljno zainteresovani i da su odnosi među vama zahladneli.

izvor:alo.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter