Izvor:
29.10.2017 u 14:17
0

KOMPLEKSI ILI VEĆ ŠTA: Muškarci pre biraju žene prosečnog izgleda jer se plaše lepih!

Muškarci neretko startuju žene koje su prosečnog izgleda, ali ima onih koji se ne plaše lepih žena.

Izazov je osvojiti lepu, seksi i inteligentnu ženu. Pored nje muškarci misle da mogu da imaju sve, ali ne kaže se uzalud izazov. Samo neki uspeju da sa takvom ženom žive "mirnim životom".

Ovi hrabri muškarci ispričali su kako su njima život promenile savršene partnerke.

-Biti u vezi sa devojkom koja je čista desetka je recept za paranoju. Šta god da moja devojka radi ja sam paranoičan da je drugi momci koji super izgledaju muvaju i odmeravaju je. Paranoja stvarno loše utiče na našu vezu, rekao je Spenser (34).

-Moja partnerka ima sve: prelepa je, seksi, ljubazna i inteligentna. Ja sam čist prosek i ne mogu da prestanem da se pitam zašto je sa mnom, a nije luda za nekim ko je podjednako prelep kao što je ona, ovo su sumnje koje more Henrija (30).

-Nisam mogao da zamislim da Aleksija može da bude još lepša, ali svakim danom ona postaje sve lepša. Ja sam pravi srećnik, dodao je Šejn (31).

Izvor: Telgraf
Foto: Arihav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter