Izvor:
10.11.2017 u 22:59
0

EROTIKA OD LEPOTE DO VULGARNOSTI: Silikoni protiv prirode, novac kao merilo vrednosti!

Danas se u emisiji "Posle ručka" govori na temu erotike. Koliko se toga promenilo i šta se danas podrazumeva pod pojmom erotike? Koliko je iz lepe erotičnosti sve prešlo u vulgarnu?

Gosti u studiu su dali svoje viđanje današnjeg pojma erotike i govorili kakve su to promene danas nastupile u tom pravcu u odnosu na predhodne godine.

To ima veze sa tim kako su vaspitavani, to na koji način ćete vi sebe plasirati kakva će vam biti erotičnost. Sve što je odlika našeg stila. Kada govorimo o erotici ne govorimo samo o tome koliko se neko skockao pa izašao iz kuće, koliko je ko go. Ne mora sve to da bude vulgarno, to zavisi od same ličnosti. Za mene je na primer mnogo erotičnije kako vam se neko obratio od samog fizičkog izgleda, nečijeg tela– Rekla je Iva Štrljić

Mnoge devojke se danas oblače slobodnije, opušteno razgovaraju na teme koje su nekada bile tabu. Estetska hirurgija od ružne pravi lepu, a u prošlim vremenima se više cenila prirodnost i bilo je razlika među ženama. Neka koja nije bila zgodna imala je drugu vrstu erotičnosti u sebi.

Sve to je u moje vreme bilo zaista lepo, erotika je nagoveštaj, danas je poplava silikona koja predstvalja vulgarnost. To je nešto veštački i to je meni deplasirano. Sve ono što je nagoveštaj, mogu da budu i gole grudi i celo telo. Sećam se toliko divnih scena iz filma Luna Mome Kapora to je bilo sve sa ukusom nikome nije smetalo– Rekla je Melita Bihali

Danas na erotiku utiče i dosta socijalno okruženje, i sve je stvar više perverzije nego lepote. Socijalni lošiji statusi mlade devojke teraju na tu vrstu vulgarnosti, ko je zgodan koristi svoje telo kako bi možda promenio nešto u svom životu.

Komunikacija je dosta opuštenija u odnosu na pre, pa se tako i samo udvaranje odvija preko društvenih mreža što je velika razlika u odnosu na pre kada ste morali da okrenete devojku na fiksini telefon a javi se njen tata ili brat.

Pomama za svetskim trendovima je velika, pa se devojke danas dosta trude da budu u korak sa tim. Sve liče jedna na drugu a i novac je postao merilo vrednosti.

Muškarac je bitno da danas ima dosta para, veliki džip i to je sasvim dovoljno. Vrednosti su se drastično promenile, pa tako i devojčice od 15,16 godina počinju da se ugledaju na starije koje propagiraju ovakvu vrstu erotičnosti – Rekao je dr. Aleksandar Milošević

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter