Izvor:
11.11.2017 u 21:59
0

DA LI JE ON PRAVI: Ovih 10 znakova će vam to pokazati!

Za početak – nećete skidati taj neodoljivi osmeh s lica.

Često čujemo pitanje "Kako da budem sigurna da je on onaj pravi"? Univerzalnog odgovora nema, ali ukoliko sadašnjeg dečka pronađete u sledećim rečenicama možemo da vam potvrdimo da taj momak ima velikog potencijala da bude pored vas zauvek.

1. Nećete skidati osmeh s lica od 0- 24.

2. Počećete da gledate bebe u kolicima, razmišljajući kako bi vaše zajedničko dete moglo da izgleda.

3. Nećete gledati u telefon i strepeti da li će se i kada javiti jer jednostavno znate da hoće, prvom prilikom.

4. Baciti ćete u smeće sve uspomene na bivše ljubavi, poput prazne kutije cigareta na koju vam je zapisao svoj broj ili ružnu plastičnu ružu koju vam je poklonio za prvu godišnjicu.

5. Nećete se plašiti da budete baš ono što jeste. Ispred njega nemate potrebu da glumite nešto što niste da biste mu privukli pažnju.

6. Nećete mu viriti u telefon, provaljivati u Fejsbuk šifru, niti proveravati mejlove dok je u toaletu jer ćete biti sigurni da vas nikada ne bi prevario.

7. Nećete se plašiti da mu spomenete putovanje na koje biste voleli da otputujete s njim za mesec dana, šest meseci ili godinu. Jer vam je dao do znanja da planira biti trajan deo vašeg života.

8. Nećete se plašiti svađe jer ćete znati da nema šanse da neka vaša glupa mala razmirica završi raskidom.

9. Sve prethodne veze vam se čine beznačajnim u poređenju sa sadašnjom. Bivši za kojim ste godinu dana patili? Uopšte vam nije jasno što vam se ikada sviđalo bilo šta u vezi tog bezveznjaka.

10. Stalno ćete se osećati seksi i samopouzdano. Nećete imati potrebu da sređujete kosu svaki dan, šminkate se pre nego se probudi i kupovati novu odeću kako biste bili "savršeni" za njega, kao što ste to ranije radili s drugima. Jer će vam konačno neko dokazati ono što je odavno trebalio da znate – savršeni ste upravo takvi kakvi jeste. Najbolje ogledalo su vam njegove oči, u kojima se vidite kao lepa, pametna i dobra devojka.

Izvor: cosmopolitan.rs
Foto: Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter