Izvor:
18.11.2017 u 15:02
0

SAMO JEDNA REČENICA MOŽE DA UČINI SEKS SAVRŠENIM: Izgovorite je još večeras!

Dr Kristen Mark, seksolog sa univerziteta u Kentakiju nedavno je sprovela jedno istraživanje čije je rezultate objavila na zadovoljstvo mnogih, naročito onih koji su u dugim vezama/brakovima i čiji je seksualni život znatno lošijeg kvaliteta nego na samom početku veze.

Kada pomislite na monotoniju u seksu u braku, sigurno se setite i svih klišea koji se navode kao saveti – oživite strast svećama, kostimima, seksom na neočekivanim mestima i tako dalje.

Retko kom paru je nešto od tih saveta od koristi, ali dr Mark kaže da će ovaj savet sigurno učiniti svoje – recite otvoreno šta to želite u seksu, ali umotano u malu laž. Evo i objašnjenja.

– Čak i kada ste sa nekim godinama, većini ljudi je neprijatno da se sasvim ogoli i kaže svoje najskrivenije seksualne fantazije jer time otkrivamo vrlo ranjiv deo sebe, naročito ako je ta naša fantazija u neku ruku kontroverzna – objašnjava dr Mark. Ali ona, kaže, zahvaljujući svom istraživanju ima i rešenje.

Sve što treba da uradite jeste da kažete da ste imali seksualni san i potom detaljno opišete ono što zaista želite. Time ćete zaštititi svoj ponos i osećanja a opet otvoreno reći partneru šta želite i očekujete.

Dr Mark tvrdi da ova metoda garantovano radi, a vas svakako ništa ne košta da je isprobate već večeras.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter