Izvor:
25.11.2017 u 22:19
0

ZAVISNI OD MASTURBIRANJA: Ako to radite više od…!

Svi znamo da je masturbacija neophodna i zdrava potreba i žena i muškaraca. Ipak, kako ni u čemu ne treba preterivati, takav je slučaj i sa samozadovoljavanjem.

Kako onda da znamo da li masturbiramo dovoljno ili možda previše? Verovali ili ne, postoji tačan broj koji stručnjaci smatraju "normalnim" kada je reč o igri sa samim sobom.

Ako je vaša solo igra zamenila seks s partnerom, ako sa svojim dragim više ne možete doživeti orgazam ili se zadovoljavate više od dvaput na dan, možda je vreme da stanete na kočnicu i ograničite se na četiri do šest puta nedeljno savetuje ginekolog Šeri A. Ros.

Ukoliko ste suviše lenji za masturbaciju, pa to radite samo jednom nedeljno ili čak mesečno, znajte da je i to potpuno u redu i zdravo. Opustite se, uživajte i istražujte svoje telo.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter