Izvor:
29.11.2017 u 20:23
0

POSTANITE NJEGOVA FATALNA ŽENA: Rečenice kojima muškarci ne mogu odoleti tokom seksa! (foto)

Na ovo reaguju posebno pozitivno!

Postoji puno tipova muškaraca koji vole različite stvari u krevetu. Iako se o tome ne priča, frajeri su itekako osetljivi kad je reč o seksu. Odnosno, prvenstveno su osetljivi kad mu žene otvoreno pričaju o seksu, željama i prohtevima.

Recimo to ovako: koliko je frajeru veći ego (jer svaki misli da je pastuv), toliko ih više pogađaju naše reči, a ne daj Bože kakva dobronamerna kritika. S druge strane, svaka pozitivna kritika hrana je za njihov „egić“, pa na tako nešto reagiraju s oduševljenjem. Ovo je sedam izjava koje svaki muškarac želi čuti.

1. „Svršavam!“

On to želi čuti! On želi da to čuju i komšije!

2. „Taaako ti je velik!“

Naravno, ne mislimo na njegov trbuh, nego na njegov najbolji komad. U tom „području“ su i najveći mužjaci vrlo krhki – stoga je svaki kompliment upućen "njegovom" pun pogodak!

3. „Radi sa mnom šta god želiš!“

To je ultimativni san svakog frajera. Rastopiće se brzo poput sladoleda na plus 40 u hladu. To je ujedno i dobar test da zaista vidiš ima li mašte i potencijala u njemu…

4. „Još nikad nisam tako jako svršila!“

Tako jako! O da!

5. „Mogu li te oralno zadovoljiti?“

Koji muškarac će ti reći NE?

6. „Tako si dobar!“

Pri tome ne mislimo na „dobar“ u stilu da pospremi i opere suđe nakon jela. Svaki muškarac želi čuti kako je u nečemu dobar – a ako dobije pohvalu za svoj „rad“ u krevetu, ponos će mu skočiti do neba.

7. „Ovo mi je bio najbolji seks ikad!“

Ako mu želiš nduvati ego, to su prave reči!

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter