Izvor:
07.07.2016 u 19:07
0

DEVOJKE OPREZ! Ove tipove MORATE IZBEGAVATI na društvenim mrežama!

Društvene mreže nam uvelike olakšavaju stvari kad su u pitanju potencijalne veze.

Osim što imamo velik izbor frajera na jednom mestu, svakog od njih možemo proveriti i stvoriti prvi utisak da se uopšte i pomaknemo iz kreveta. Naravno, Fejsbuk i ostale društvene mreže mogu biti varljivi, ali ako njegov profil ima neke od ovih stavki, verovatno je reč o frajeru kojeg se ne isplati upoznati uživo.

Selfiji u ogledalu, bez majice

Svaka od nas ima barem jednog takvog među Fejsbuk prijateljima i svakoj od nas je sasvim jasno da on nije materijal za dečka. Lepo je da je ponosan na svoje telo, ali ako je to nešto što svi mogu videti čim mu uđu u profil, to više baš i nije nešto posebno.

Profil pun selfija

Znamo, selfi slike su u modi jer nam daju priliku da se svetu prikažemo u "najboljem" svetlu, ali ako muškarac ima pun profil slika sopstvene glave, nešto nije u redu s tom glavom. Iza tih slika verovatno se krije narcisoidni frajer koji je u stanju provesti ceo dejting gledajući u telefon kako bi pratio nove lajkove.

Seksi žene na listi prijatelja

Svakome se tu i tamo zalomi neka izuzetno seksi žena među prijateljima na Fejsbuku, ali ovo je nešto sasvim drugo. Ako naletite na muškarca koji među prijateljima ima neverovatno velik broj žena u seksi, provokativnim pozama, imate posla s frajerom koji vas neće baš usrećiti. Čak i ako hoće, budite sigurni da će istovremeno pokušati usrećiti još neku od žena s liste.

Bez slika

Iako smo protiv stotine selfi izdanja koji pokazuju koliko je zgodan (samom sebi), i dalje želimo videti barem nešto. Frajer koji na Fejsbuku nema ni jednu sliku deluje kao da nešto skriva. Znamo da postoji mogućnost da je samo nezainteresovan za društvene mreže, ali svejedno je čudno.

Izvor:Index.hr
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter