Izvor:
20.12.2017 u 22:31
0

KVALITETAN SEKSUALNI ŽIVOT: Dobar za vaše zdravlje i za gubitak kilograma! (foto)

Kvalitetan seksualni život nije samo dobar za zdravlje vaše veze, već i za zdravlje vas samih, a sigurno niste baš previše razmišljali o tome koliko tačno kalorija gubite svakom pojedinom aktivnošću za vreme, pre i nakon seksa.

Redovan seks čuva vaše ćelije zdravima i mladima. Ali, intimni odnosi znatno pomažu i kod gubitka kilograma. Evo koliko kalorija trošite primenjujući svaku od ovih aktivnosti.

Ljubljenjem gubite: 68 kalorija po satu

Ljubljenjem možete da izgubite do 68 kalorija, a pritom se to odnosi na nežne i lagane poljupce. Ako u sve unesemo još malo dodatne strasti i ubrzamo stvar, moguće je da ćemo izgubiti i koju kaloriju više.

Masažom gubite: 80 kalorija po satu

Masažom se gubi i do 80 kalorija po satu, ali pritom se to odnosi na vas samo ako ste ta koja masira svog partnera. Ako samo uživate, nećete baš izgubiti kalorije, ali to verovatno ni ne očekujete.

Oralnim seksom gubite: 100 kalorija po satu

Rezultat je isti i za žene i za muškarce, što je super.

Skidanjem gubite: 8 kalorija

Možda ne deluje kao spektakularan rezultat, ali ipak, i osam kalorija su kalorije, tako da – bolje išta nego ništa. Nemojte žaliti.

Seksom gubimo: 207 kalorija po satu

Tokom seksa gubimo od 140-ak kalorija pa i više, a ako je vođenje ljubavi strastvenije brojka se penje i na više od 200 kalorija u sat vremena.

Orgazam je dodatan plus jer, osim što u njemu uživate, on podstiče još dodatnu kalorijsku potrošnju.

Izvor: Kurir
Foto: Pixabay, Twitter/Meri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter