Izvor:
23.12.2017 u 20:28
0

ROMANTIČNA NOĆ ILI SEKS: Koji je idealni poklon za Novu godinu!

Prvi scenario

Naravno, ako deca provode novogodišnje praznike kod svoje bake ili nemate dece, onda je sve jednostavnije.

Nakon večere organizujte kupku sa bogatom penom, zapalite sveće i sačekajte svog partnera u kostimu „deda mrazice“ pored božićne jelke. Ukoliko ste hrabri možete kupiti odelo u seksi šopu sa prelepim donjim vešom. Onda se otvara veliki prostor za maštu.

Ovo je prvi scenario, koji je moguć samo ako planirate da zajedno provedete novogodišnje veče. Ali, šta ako imate punu kuću gostiju, a deca čekaju svoje poklone pod božićnom jelkom?

Romantični vikend za dvoje

Dajte partneru pozivnicu za noć čarobnog zadovoljstva. To može biti prekrasna koverta sa kartom, koja pokazuje vreme i mesto zavodljivog događaja. Ovde je potrebna određena priprema. Rezervišite vikendicu na prijatnom romantičnom mestu: prigradski centar ili spa hotel. Može biti stan u centru vašeg grada, tako da ako želite, možete ići u šetnju u svečanoj odeći ulicama, ili čak u drugom gradu koji oboje volite.

Ali, onda morate razmisliti kako da stignete tamo. Možete ići na određeno mesto zajedno ili još romantičnije – da sačekate partnera na određenoj lokaciji.

Efekat iznenađenja

Nemojte pretvarati svoj magični vikend u bračni radni dan. Dozvolite sebi da se opustite i igrate. Ove noći možete biti neko drugi i priuštiti sebi nešto o čemu ste oboje žudili, ali se niste usudili da učinite. Možda će to biti erotska masaža, striptiz ili neka seksualna igra. Ako obično praktikujete seks sa dugom i blagom predigrom, pokušajte brzi seks. I obrnuto.

Zaboravite dane sa rutinskim i svakodnevnim problemima, ne morate da pričate o deci i poslu. Rad će čekati do ponedeljka, a deca su sigurna. Uzmite vreme samo za sebe i vašeg partnera.

Zatim će sve sledeće godine biti ispunjene strastima, romantikom i ljubavlju. Setimo se izreke – "Kako proslavite Novu godinu – tako ćete je i potrošiti"

zenskimagazin.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter