Izvor:
14.07.2016 u 19:36
0

ZAŠTO PARTNERI VARAJU? Saznajte najčešće razloge!

Često se pitate zašto partneri varaju čak i kada je veza idealna. Psiholozi tvrde da za to ima mnogo razloga, a u ostatku teksta možete da prepoznate neke od najčešćih.

Afera "Da jasnije vidim svoju vezu"

Iako vam zvuči sebično, mnogi se upuštaju u aferu da vide da li bi im s nekim drugim bilo bolje. Ako partner pronađe sreću s novom osobom to znači da vaša ljubav i nije bila prava. Ukoliko voljenu osobu vidite u lepšem svetlu, nedostaje vam i grize vas savest, afera je poslužila svrsi. Sigurni ste da svog partnera još uvek jako volite.

Afera "Moram ponovo da se osećam poželjno"

Brak je na rubu depresije, sve je postalo monotono, a sigurnost je postala rutina koja ubija. Ako se nađete u ovoj vrsti afere, verovatno osećate grižu savesti jer varate dragog koji je zapravo dobar. Ipak, istovremeno ćete se osećati preporođeno i verovaćete da ste zaslužili malo zabranjene strasti. Ipak, pazite da ne zaglibite previše. Svi brakovi dolaze u krizu. Dajte još jednu šansu svom braku.

Afera "Želim da nadoknadim propušteno"

Shvatili ste da u prošlosti niste isprobali sve što ste hteli. Imali ste premalo partnera i mislite da ste propustili puno stvari. I muškarci i žene upuštaju se u ovu vrstu afere kako bi otkrili da li su propustili nešto ludo. Želite videti kako je to biti s puno mlađim ili pak starijim od sebe, s pripadnikom druge rase, umetnikom, ili s nekim potpuno drugačijim od vašeg dragog.

"Slučajna" afera

Ljudi su često slabi i povodljivi, a afere tako privlačne. Dogodi im se prevara i onda se pitaju – zašto mi to treba, zašto to radim, kakva sam ja to osoba? Onda se pitaju – zašto mi to treba, zašto to radim, kakva sam ja to osoba? Zašto ja rizikujem svoju vezu zbog ovoga? Očigledno niste za afere i trebalo vam je da to shvatite. Vratite se svojoj voljenoj osobi.

Afera "Iz osvete"

Saznali ste da vas je partner prevario. Želite da mu vratite istom merom i učinite to s kolegom s posla. Nije lepo, ali i to se događa. Pripazite samo da vas nova veza ne ponese, pa počnete razmišljati da je vaš ljubavnik ustvari odličan. Ako ste se samo upustili u aferu da se osvetite partneru, uradite to i probajte da se vratite svom partneru.

Afere u nekim slučajevima ožive 'legalne' veze, otvore partnerima oči i shvate šta imaju kod kuće. Ipak, prevare mogu biti pokazatelj da u vezi nešto ozbiljno ne funkcioniše, pa bi bilo korektno partneru, ali i sebi iskreno objasniti o čemu se radi i što vas zapravo muči.

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter