Izvor:
11.01.2018 u 13:20
0

NEŠTO TU NIJE KAKO TREBA: Pored vašeg partnera vas privlači još neko?

Ukoliko ste u vezi, a pored vašeg partnera vas privlači još neko, onda nešto tu nije kako treba.

Jedna devojka našla se u nezgodnoj situaciji kada joj je dečko priznao da je zaljubljen u drugu devojku.

Kako bi spasila njihovu vezu, ona mu je dozvolila da ima seks sa tom devojkom i zbog toga je debelo zažalila.

-Izlazila sam sa dečkom koji je sada ljubav mog života. Odlučili smo da imamo otvorenu vezu, a on je veoma emotivno i seksualno zreča osoba. Ja sam ta koja je nesigurna i neprestano brinem da li će naći neku bolju i otići od mene. Mislim da su druge žene mnogo lepše, zgodnije i lepše obučene od mene pa sam stalno ljubomorna.

On je otputovao u svoj rodni grad gde živi devojka u koju je zaljubljen još od tinejdžerskih dana i o kojoj je oduvek maštao. Dan pre nego se to desilo, pozvao me je i pitao da li bi bilo ok ako bi imao seks sa njom. Htela sam da ispadnem kul pa sam mu dala moj blagoslov da to i uradi. Rekao mi je da sam sjajna devojka i da je reč samo o seksu. Ispuniću mu želju i nemam o čemu da brinem.

Pozvao me je narednog dana i rekao da je ona pod tušem u hotelskoj sobi i da još uvek može da odustane ako je meni neugodno. Rekla sam mu da je sve u redu i sledećih sat vremena osećala sam kao da mi je kamen pao na grudi i sve vreme sam zamišljala kako izgleda njihov seks.

Nazvao me je pola sata kasnije i pošto je procenio da sam ja ok rekao mi je sve detalje. Najgori deo je bio taj što su se njih dvoje posle seksa mazili i ljubili, masirali i dodirivali tela. Bila sam slomljena iako mu to nisam pokazala.

Kada se vratio priznala sam mu da nisam ok sa tim iako sam bila i da sam jako ljubomorna. Ispričao mi je da to nikada ne bi uradio da je znao da će mi slomiti srce, a ja nisam mogla da ga krivim jer sam mu dala dozvolu. Pet meseci kasnije me to još uvek izjeda iznutra, a ja tu devojku pratim na Facebook-u i odlučila sam da joj jednog dana pišem.

Priznala sam joj da sam ljubomorna na nju i pomilsila sam da će mi biti lakše ako je upoznam. Napisala sam joj da nema niakkvu obavezu prema meni i da može da se ne pojavi. Izgleda da ne koristi Face baš često jer mi još uvek nije odgovorila, a nij eni videl aporuku. Osećam se jako loše što sam joj pisala i sada se kajem. Da bar mogu da vratim vreme. Imam 30 godina, a ponašam se kao dete, izjavila je ova razočarana devojka.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter