Izvor:
11.01.2018 u 22:18
0

LJUBAVNI SAVETI: Evo kako da saznaš da li je zagrejan za tebe i hoće li ikada biti!

Šest načina da saznaš je li zagrejan za tebe i hoće li to ikada biti. Šta (ne) treba da radiš na prvom sastanku, šta obući, treba li da pustiš njega da plati ili da insistiraš da ti to učiniš. Sledite ove smernice i smanjićeš uobičajen stres zbog prvog sastanka.

Sluša li te pažljivo?

Jeste li mu ti “plus jedan”? Ako ga prijatelji pozovu na venčanje ili na večeru, a on te ne povede sa sobom, to je loš znak.

Zove li te ili ti samo šalje poruke? Ako mu je zaista stalo, poželeće da ti čuje glas i saznati kako si.

Sluša li te pažljivo? Muškarac koji je zaista zainteresovan za tebe poželeće da čuje tvoje mišljenje o svemu – o svetu, muzici koju voliš, hrani, poslu.

On je blizak (jako blizak) s mnogim ženama? Ako se i nakon određenog vremena ispostavi da i dalje ima mnoštvo prijateljica i da se stalno trudi da im bude pri ruci, to treba biti znak za uzbunu. Ako te zaista voli, prestaće da bude rame za plakanje drugima. Jednostavno neće imati vremena za njih jer će želeti da se posveti tebi.

Predstavlja li te poznanicima? Ako te upozna sa svojim prijateljima, rođacima i porodicom, to je znak da te doživljava kao važnu osobu u svom životu (ne samo u svom seksualnom životu).

Primećuješ li da razmišlja o tebi i kad nisi tu? Ako spomene da je gledao film za koji je siguran da bi se i tebi svideo ili ako prati tvoje omiljene emisije i kad niste zajedno, znači da je vreme da se na tvom licu pojavi najlepši mogući osmeh. Da, upravo sad!

Šest stvari koje bi trebalo da učiniš
Ograničite svoja očekivanja. Nemoj razmišljati o sastanku kao o “samo prvoj večeri do kraja vašeg zajedničkog života”. Jednostavno, uživaj u trenucima bez opterećivanja time šta donosi budućnost.

Pa šta ako nemate ništa zajedničko! Neki stručnjaci tvrde da veze dvoje ljudi, sličnih po temperamentnima i interesovanjima, postaju dosadne. Ili se, u najboljem slučaju, pretvore u dobre prijatelje, kojima je strast potpuna nepoznanica. Zato, kakve veze ima što je on profesionalni vozač Formule 1 (dobro, hipotetički), a ti nemaš ni vozačku dozvolu.

Budi svesna da te je verovatno guglao. Bolje da budeš spremna da mu objasniš onu fotografiju na kojoj se vrtiš oko šipke (šala). Ipak, imaj na umu da će on na prvi sastanak doći sa “predznanjem” o tebi. Izguglaj i ti njega, ali ne donosi previše zaključaka na osnovu podataka koje izbaci pretraživač. Puno bolji dojam o njemu (kao i on o tebi) steći ćeš kad se upoznate “oči u oči”.

Doteraj se, zašto da ne. Pokažite mu da ti je stalo do toga da ostaviš što je moguće bolji utisak i očekuj da se i on potrudi.

Ako osetiš da bi “to moglo biti – to”, budi spremna i da prekršiš svoja pravila.“Jedna moja prijateljica klela se da nikada ne bi izlazila s dečkom ako je više od pet godina stariji od nje, a sada je srećno udata za 14 godina starijeg čovjeka”, rekla je jedna čitateljka.

Daj mu do znanja ako želiš da ga vidiš ponovo. Spomeni nešto o čemu ste razgovarali te večeri. Recimo: “Smejaću se toj priči o tvom psu sve do sledećeg našeg susreta.” Ili, evo jedne zaista originalne ideje, jednostavno mu reci: “Želim da te vidim ponovo.

Ovo nemoj da radiš ako želiš da ti veza uspe

Ne govori o bivšima. Želiš li da slušaš o njegovim bivšim devojkama? Ne. Onda je to rešeno. Ovo pravilo važi i za internet. Sigurni smo da muškarac s kojim izlaziš ne bi voleo da gleda tvoje fotografije na Facebooku na kojima se ljubiš sa svoja tri bivša.

Nemoj prebrzo odustati. Ne događa se svima vatromet nakon prvog poljupca. Nekada hemija sporo deluje. Ona uopšte ne mora biti poput šibice koja u svakom trenutku može buknuti.

Ne šalji poruke za stolom. Osim, ako je jedno od vas lekar na dežurstvu (a i u tom slučaju, zar nisi mogla pronaći neki drugi termin za prvi sastanak?)

24 časa
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter