Izvor:
12.01.2018 u 16:42
0

NEDEFINISANE VEZE: Sve što bi trebalo da znate o prolaznim kombinacijama!

Čini se da se muškarci i žene sve češće nalaze u nedefinisanim vrstama ljubavnih odnosa. Ne može se reći da je to seks za jedno veče, a ne može se reći ni da je u pitanju veza, budući da se nakon viđanja ne čujete po dve nedelje. Ako ste u ovakvoj vezi, pročitajte koja pravila obavezno morate poštovati…

Postavite pravila

Prvo i osnovno jeste da odmah znate na čemu ste. Da li ćete jedno drugom govoriti ako spavate s još nekim? A možda ste se dogovorili da ništa ne pričate? Koliko dugo nameravate da budete u takvom odnosu? U svakom slučaju, morate imati odgovore na osnovna pitanja pre nego što to ode predaleko. Na taj način ćete preventivno delovati da ne dođe do komplikacija.

Osećanja? Zaboravite na njih

Zapamtite: prijatelj s povlasticama je upravo to! Ništa manje, ništa više. Sva ta poletna i romantična osećanja nisu rezervisana za ovakvu vrstu veze. Ako jednom upletete emocije, nema nazad. Lako je pomešati fenomenalan seks sa potencijalnom vezom.

Nemojte ga upoznavati sa prijateljima

Ne želite da se vaši prijatelji vežu za nekoga ko sutra možda neće biti u vašem životu. Možda vi u potpunosti shvatate odnos koji imate, ali oni ne shvataju. Uostalom, brže nego što mislite počeće priče i pitanja zašto se ne upustite u vezu i slično.

Besno pile
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter