Izvor:
13.01.2018 u 21:17
0

PAŽNJA: Ako želite da zadržite muškarca, prestanite da radite ove stvari!

Glumite mu mamu

Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu što da radi i kako da se ponaša, mogao bi lako da se uplaši i pobegne glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo da kontrolišu život svog partnera, a obično je to i znak emocionalne nesigurnosti.

Glumite psihologa

Žene se često i uzaludno trude da razumeju sve što muškarci misle, žele osećaju. Ipak, nijedna žena ne može da promeni muškarca. A muškarcima nije ni potreban neko ko želi da ih mienja, nego neko ko će ih prihvatiti i s kim će deliti svoje misli i osećaje bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo pa je pažljiv i sladak samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo treba li vam uopšte takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda ste njemu samo rezerva i to nije dobar način za zadržavanje muškarca.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter