Izvor:
23.01.2018 u 17:23
0

FALI JOJ ONA STVAR: Znakovi koji pokazuju da žena nema seks!

Uživanje, potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom.

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.

1. Čaršafi

Ženu koja nema bogat seksualni život često otkrivaju čaršafi. Menjaće ih kad nešto prolije po njima ili kad su već stvarno predugo na krevetu, a zapušteni, stari čaršafi jedan su od glavnih pokazatelja da se na njima ne događa baš ništa uzbudljivo.

2. Gledanje pornića

Nakon nekog vremena bez seksa, prosečna žena će razviti interesovanje za porniće tipičniji za muškarce. One koje ih inače gledaju, u fazi bez seksa gledaće ih puno intenzivnije.

3. Manjak depilacije

Faze lošeg seksualnog života imaju jednu veliku prednost – smanjenu potrebu za depilacijom. Međutim, postoji granica, a jednom kad žena pusti dlake na sve strane, sasvm je jasno da je vreme za seks, što pre, to bolje.

4. Povećana potreba za hranom

Pogotovo za onom koja nije dobra za nas. Ako već nema seksualnog zadovoljstva, možemo barem pronaći zadovoljstvo u masnim i slatkim stvarima.

Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter