Izvor:
04.02.2018 u 21:30
0

OTVORITE VRATA LJUBAVI: Ritual sa pismom koje čisti dušu!

Svako zatvaranje vrata ljubavi je novo samopovređivanje. Stoga, da bi vam život bio u potpunosti ispunjen, odaberite da volite, čak iako to znači da promenite definiciju ljubavi. Ljubav kada je bezuslovna, čini da se osećate dobro u vezi sa sobom, podiže vas vibraciono i uvodi u mir.

Kako biste se oslobodili bilo koje forme ogorčenosti kojom ste do sada trovali svoje srce, vreme je za opraštanje. Najpre, napišite sebi pismo opraštanja za sve situacije u kojima ste se osećali krivim ili koje ste sebi zamerili. Što se više setite, to bolje. Potom, isto uradite i za sve one koji su vas „povredili". Pisma potom iscepkajte i bacite. Oslobođeni ste!

Afirmacija glasi: Iz najuzvišenije forme ljubavi, biram sada da oprostim sebi i drugima za bilo koju formu nepravednosti koju sam proživela. Znam da svako radi najbolje što može u datom trenutku, sa dobrom namerom, čak i kada ne izgleda tako. Opraštanjem oslobađam sebe i sve druge upravo sada.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter