Izvor:
09.02.2018 u 23:29
0

POVEDITE RAČUNA: Sledeće poteze u vezi će i najzaljubljeniji muškarac zameriti svojoj lepšoj polovini!

Sledeće poteze u vezi će i najzaljubljeniji muškarac zameriti svojoj lepšoj polovini, pa povedite računa da ih ne pravite.

Pokazivanje svih karata u samom startu
Ukoliko mu odmah na startu otkrijete svoja osećanja, postaćete za njega “lak plen”. Stoga mu nemojte odmah priznati da ste ludi za njim. Mogao bi da pomisli da ste očajni i da odmah pobegne. Radije se pravite nedostižni, a on neka se svojski potrudi da vas ulovi. Što više bude morao da se trudi, više će rasti želja u njemu.

Romantične izjave
Izbegavajte patetične priče o tome kako ga neizmerno volite, kako on voli vas, da ste suđeni jedno drugom i da ćete celi život provesti zajedno. To bi ga moglo oterati jer muškarci ne vole da im se nešto nameće i bezbroj puta ponavlja. Vaš partner bi mogao da pomisli da ste jadnica koja samo želi da se uda i da ćete celi život zavisiti od njega. Dakle, zaboravite te fore i ponašajte se kao perfidna zavodnica.

Neprestano glumatanje
Naravno, ponekad je dobro glumiti umor i zamoliti ga da vam skuva kafu ili opere sudove. To nikome neće nauditi. Ali nikada nemojte da se pretvarate da ste nešto što niste samo da biste mu ugodili. Iako ćete možda napraviti nešto o čemu je sanjao godinama (a vi to uopšte ne želite), brzo će shvatiti da to niste vi, a to odbija muškarce. Ako želite da ga osvojite, ne morate glumiti sveticu, ali ni laku ženu! Budite onakvi kakvi zaista jeste, ako će vas ceniti i kada ste takvi, znaćete onda da je pravi za vas.

Pokušaji da ga promenite
Gotovo svaka devojka želi barem nešto da promeni kod partnera. A to, barem na prvi pogled, i nije tako loše. Ako se oblači poput ruskog plesača kazačoka, naravno da ćete se potruditi da na nešto liči. Takođe nema ništa loše ni u tome da pokušate da utičete na neke njegove loše navike.

Izvor: kolekiv.me
Foto: Twitter/Dupli Lav‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter