Izvor:
19.02.2018 u 02:47
0

NEŠTO NIJE U REDU: Zbog čega partner izbegava da se ljubi?

Vi ste od onih koje vole da se ljube, a on ne? Doživljavate svaki put teško kad osetite da okrene glavu, posebno kada ste u krevetu? Ove stvari bi trebalo da pojasne zašto neki muškarci ne vole da se ljube. I nemate mnogo razloga za brigu.

Seksualni terapeut dr Marti Klein objašnjava da nedostatak želje za ljubljenjem partnerke ne treba uvek da brine:

"Ljubljenje je najintimniji deo vođenja ljubavi. Ljudi u principu mogu da imaju seks sa nekim na koga su ljuti, koga ne vole. Ali, da li možete da zamislite da ljubite nekoga koga ne volite? To već ne. U ljubljenju postoji nešto što je jako, jako intimno. Ako on izbegava dodir usana možete da budete relativno sigurne da nema ništa dugotrajno u planu. Ali, treba da znate i da muškarci nisu skloni multitaskingu. Nekada jednostavno ne mogu da se koncentrišu na dve stvari podjednako".

Ako vam u vezi cvetaju ruže, a on izbegava poljupce možda spava u ovu grupu muškaraca – i u seksu onda radije bira seks, a ne poljupce.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter