Izvor:
15.03.2018 u 20:56
0

PRESTANITE DOK NE BUDE KASNO: Ove osobine pokazuju da ste naporna devojka!

U ljubavi se ponekada i preteruje, pa zaljubljene devojke mogu često da skliznu u kategoriju "napornih". Ako primetite u svom ponašanju neke od ovih signala, pokušajte da se iskontrolišete da ne biste izgubile voljenog.

Želite da budete u kontaktu s njim ceo dan

Svaki put kada vam ne odgovori na poruku, pošaljete mu još jednu, a nakon što ne odgovori na nju, nazovete ga. Možda jednostavno nije video poruku ili mu trenutno nije zgodno da odgovori – u svakom, slučaju, nemojte ga opsedati, jer ćete delovati kao luda žena.

Ponašate se kao njegova sekretarica

Lepo je da želite da mu pomognete, ali ako stalno pokušavate da vodite računa o njegovom rasporedu i diktirate mu šta će kada da radi, odajete utisak kao da nemate svoj život.

Želite zajednički Fejsbuk

Vaše i njegovo ime plus oba prezimena? Nije slatko, čudno je, a osim što deluje blesavo, zamislite koliko prijatelja će mu se smejati kada vide vaš zajednički profil.

Njegovi prijatelji su i vaši prijatelji

Kada želi da se nađe s ortacima, vi idete sa njima, a kada i odete na kafu s drugaricama, želite da on ide sa vama.

Naravno da ćete se družiti i sa vašim i sa njegovim prijateljima, ali ponekad je dobro da se malo razdvojite i provedete vreme sa ljudima s kojima niste svaki dan.

Doček

Uvek se trudite da ga dočekate sa posla, sa treninga. S jedne strane to je lepo, ali ne mora uvek, čim on kroči u stan.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter