Izvor:
18.04.2018 u 00:06
0

PREDAJTE MU SE: Saznajte čari poze za kojom lude muškarci!

Momci najviše vole "doggie style". Iako ta poza ženama gotovo nikada nije najbolja, i u njoj ne uživaju toliko koliko uživaju muškarci, možda je vreme da i vi spoznate čari ove poze.

"Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj", kaže Džejmi Vaksman, seks guru i autor knjige "Vrući seks – 200 stvari koje biste mogli da probate večeras".

Iako "doggie style" nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo, jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla da bude odlična za žene", dodaje Vaksman.

Ako i vi i vaš partner najviše volite ovu pozu ili možda uopšte ne uživate u njoj, evo nekoliko saveta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam postati najdraža.

Dominacija

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu da biste mogle da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas.

"To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimuliše G-tačku i skoro garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njena leđa, preko kojih pada raspuštena kosa, može da bude jako seksi", kaže Vaksman.

Skupite kolena

Logično je da, kada partner ulazi u vas odpozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može da klizi u vas. Evo jednog trika koji će vam omogućiti da više uživate u tome!

"Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo. Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste", savetuje Vaksman. Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i dira vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter