Izvor:
21.04.2018 u 14:46
0

STRUČNJACI TVRDE: Doživite višestruke orgazme!

Stručnjaci tvrde da je uz ove cake moguće da doživite višestruke orgazme.

Kim Anami je stručnjak za holistički seks i veze.

– Imala sam klijentkinju koja je znala da doživi 30 do 40 orgazama u jednoj sesiji sa svojim muškarcem. Ona možda predstavlja ekstrem, ali to je moguće za svaku ženu – objasnila je Kim za portal "Shape" i dodala:

– Dodiri, užitak i orgazmi imaju puno zdravstvenih dobrobiti uključujući jačanje imunološkog sistema, regulisanje sna, ublažavanje anksioznosti i depresije i stvaranje emocionalnog blagostanja.

Pored hemijskih i hormonalnih benefita, orgazmi podstiču emocionalno oslobađanje i otvorenost kod žena.

– Mnogo žena ne dopušta sebi da budu potpuno uzbuđene, a upravo to je gorivo za višestruke orgazme. To je dugačak put i možda neće uspeti iz prvog pokušaja, ali uz ovaj vodič stićićete do cilja – garantuje Anami.

Ispitaj svoje emocije

– Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je dio fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red. "Postati ženom koja doživljava višestruke orgazme stanje je uma prije svega", kaže Rose. Jednako je lako kao verovanje da je moguće da ti osobno možeš svršiti više od jednog puta – objašnjava Anami.

Opustite se

– Dublji orgazmi zavise od stanja intenzivne opuštenosti, što znači da treba da budete odlučne da želite da uđete u nepoznato", objašnjava ona.

Usporite ga

– Muška izdržljivost krucijalna je u tome da žena doživi veći nivo užitka i više od toga. Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi klimaks, dok prosečnoj ženi treba 10 do 20 minuta – ističe Anami.

Pustite da vas obaspe užitkom

– Većina ljubavnika je velikodušna i željna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma. Dozvolite same sebi da budete zvezda seksualnog iskustva, nemoj da se brinete da li će mu možda biti dosadno ili naporno ili predugo, samo ga pustite da uživajte – savetuje ona.

Pomozite mu dok vas zadovoljava

– Pokažite mu tačno kako želite da vas dodiruje. Puno žena voli oralni seks koji uključuje i par prstiju. Ta kombinacija funkcioniše iz mnogo razloga jer dozvoljava da se klitoris uzbudi – predlaže Anami.

Disanje

– Kad doživite orgazam prvi put pričekajte koji trenutak ili dva, udahnite, sledeći orgazam uslediće za par minuta – kaže Anami.

Posvetite se orgazmičnom odnosu

– Većina žena ne može da svršiti samo od penetrativnog seksa, već jedino mogu to dostići uz klitoralni vrhunac, kaže studija za "Clinical Anatomy" – objašnjava ona.

Održite povezanost

Anami kaže da je održavanje kontakta očima intenzivno i tera vas da budete više ranjive i otvorene što je ključ do dubokog orgazma. Kada dođete do drugog vrhunca, otvoriće vam se vrata do trećeg ili četvrtog.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter