Izvor:
23.04.2018 u 19:36
0

BEZ IZUZETKA: Svaki muškarac koji je stvarno zaljubljen uradiće ovih pet stvari!

Zaboravite na one izjave ljubavi u obliku skupih večera, ogromnih buketa cveća i ostalih fotogeničnih stvari koje dobro prolaze na društvenim mrežama – muškarac koji je stvarno zaljubljen u ženu radi ove stvari.

Pokazuje poštovanje

Stvar je jednostavna – ako je stvarno zaljubljen, pokazivaće poštovanje prema ženi i dati joj do znanja da je ona za njega puno više od lepog lica i tijela koje može pokazivati drugima. Nažalost, veliki je broj onih koji su samo opčinjeni izgledom, a o poštovanju uopšte ne razmišljaju.

Iskren je

Kad se muškarac stvarno zaljubi, nema govora o glumatanju – zaljubljeni muškarci žele da ih žena u njihovim životima vidi baš onako kakvi stvarno jesu. Bez pretvaranja i ulepšavanja.

Seti se važnih stvari

Lako za godišnjicu i rođendan, zaljubljeni će se muškarac setiti i svih drugih stvari koje su važne ženi u njegovom životu – od toga kakvu kafu pije do pesme koju obožava slušati kada se probudi. To je dokaz da je sluša kada nešto priča.

Trudi se biti bolji

Samo će se zaljubljeni muškarac potruditi da postane bolja osoba kako bi žena u njegovom životu bila srećnija – ostali će misliti samo na sebe.

Bori se

Pre nego što uđe u ozbiljnu vezu, prosečni muškarac ima 6 manje-više nevažnih veza s drugi ženama. To kažu istraživanja, a ista istraživanja pokazuju i da te žene poprilično brzo napuštaju njegov život, te da se on ne bori da ostanu u njemu jer ih ne smatra preterano važnim. Ali, zaljubljeni će se muškarac boriti da žena ostane u njegovom životu.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter