Izvor:
23.04.2018 u 21:23
0

ŽENE NE ŽELE DA VERUJU U TO: Muškarci varaju i kada su najzaljubljeniji!

Većina muškaraca voli žene koje umeju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vreme zavisiti od njih.

Razlika između muškaraca i žena je ogromna. Ovo je naročito tačno kada se radi o vezama. Kada ih muškarci prevare, žene nemaju ideju šta je to što se dogodilo među njima navelo njihovog voljenog da zastrani. Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevere ženu koju su do juče obožavali. Možda ćete tako sprečiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

2. Voli da se igra

Muškarci ponekad znaju biti detinjasti i ne žele uvek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.

3. Voli nezavisne žene

Većina muškaraca voli žene koje umeju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vreme zavisiti od njih.

4. Želi ženu koja je srećna

Ako muškarac oseti da vas više ne čini srećnom, on će možda potražiti ženu koju će umeti da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5. Traži nešto što vi nemate

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se venčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu.

6. Prezire suze

Većina muškaraca ne zna kako da odgovori na suze. Oni u tim situacijama ne znaju šta da urade ili kažu i radije će potražiti nekog drugog umesto da se suoče sa problemima u svom braku.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter