Izvor:
29.04.2018 u 01:08
0

POZA KOJA ČINI ČUDA: Garantuje eksplozivan vrhunac!

Većina žena će teško doživeti orgazam bez klitoralne stimulacije, ali postoji poza koja će to potpuno rešiti i zove se "mačka" poza.

Pozicija mačke predstavlja varijaciju misionarske poze i sjajna je za stimulaciju klitorisa.

Ime: Mačka (CAT – zapravo skraćenica od Coital Alignment Technique, što bi u prevodu značilo tehnika seksualnog poravnanja).

Seks počinjete u misionarskoj pozi, kako bi lakše došlo do penetracije, ali momak nakon toga ne ostaje oslonjen na šake. Polako se spušta ka telu devojke, a kako je ne bi ugnječio, težinu treba da prebaci na podlaktice i kolena. Cilj je da budete što pripijeniji jedno uz drugo kako bi koren penisa konstantno nadraživao klitoris.

Jako važna stvar kod ove poze jeste da odredite tačan pritisak i blizinu, kako momak ne bi ugnjavio devojku. Kada ste došli u pravu pozu kreće akcija. Međutim, ova poza nije namenjena grubim i brzim pokretima. Treba da bude lagana i romantična, a s obzirom da ste pripijeni možte se maziti i ljubiti.

Ova poza je super i ako imaš posla s velikim, jer penis ne ulazi ceo, a pritom je lako namestiti idealnu dubinu penetracije. Iako je momak odozgo ona pruža prostor da devojka pomera kukove i tako se namesti u najbolji položaj.

Da bi stimulacija bila jača devojka treba da kukove podigne ka momku.Poza je idealna za dugi seks, jer sporo dovodi do orgazma, ali je on vrlo intenzivan, posebno za ženu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter