Izvor:
29.04.2018 u 12:58
0

ODLEPIĆE ZA VAMA: Ovih pet poza će učiniti da imate savršen seks!

Seks je veoma bitan u svakoj vezi, a ove poze će vas zbližiti fizički i mentalno.

Seksom se intimna veza među partnerima ojačava. Ovih pet poza treba da praktikuje svaki par koji želi da ostane zajedno.

1. Misionarski položaj

Često se smatra osnovnim položajem za seks, ali to ne znači da mora biti dosadan. Ovaj položaj je idealan za emotivno povezivanje, jer položaj potiče pogled, zvuk i dodir.

Šaptanje, disanje, kontakt očima i telo uz telo postiču vezivanje i veću intimnost od većine drugih položaja.

2. Pseći položaj

Položaj u kojem je jedan partner iza drugog se možda ne čini jako intimnim, ali postiče jedan od najboljih načina za seksualno i intimno povezivanje partnera jer u većini slučajeva dolazi do istovremenog vrhunca. za žene ovaj položaj je dobar zbog duboke penetracije koja vodi do velikog užitka.

3. Pod tušem

Seks pod tušem vam omogućava da se potpuno posvetite jedan drugome, date vremena jedno drugom da istražite telo jedno drugog. Topla voda, ugođaj i zvuk udaranja vode o vas će vas dodatno opustiti i dati vam dodatni podsticaj za fantastičan seks.

4. Položaj kašike

Vođenje ljubavi dok ste u konstantnom zagrljaju će povećati nivo hormona ljubavi, oksitocina, i poboljšati raspoloženje. Muškarac koji leži iza žene rukama je mazi, grli i stišće, samo pojačava intimnost -.

5. Sedeći položaj

Ovaj položaj omogućava partnerima da imaju istu količinu intimnosti koju imaju u misionarskom položaju, ali uz uzbuđenje novog položaja. Muškarac treba da sedne na pod sa prekrštenim nogama, a žena njemu u krilo sa nogama omotanim oko njegovih leđa. Vaša lica su priljubljena jedno uz drugo, dovoljno blizu za pogled ili ljubljene, tela isto omotana jedno oko drugog i tu je veza strašno jaka.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter