Izvor:
30.04.2018 u 14:40
0

LJUBAVNE MAJSTORIJE: Uspela si da ga upecaš, a sada je vreme da ga zadržiš!

U igri zavođenja ste savladale sve korake. A kada je u pitanju da zadržite voljenog, stvari su malo drugačije. Ovo su saveti kako da ne pogrešite, kada već imate cilj kome težite.

Probale ste da ga promenite

Možete da promeniti njegove patike ili frizuru, ali ne možete da promenite način na koji gleda na svet. Ako ne želi decu, nećete moći da ga nagovorite na to, ako nije ambiciozan, neće to postati ma koliko mu prigovarale. Ako pokušate da ga menjate do neprepoznatljivosti, jednostavno će otići nekome ko ga prihvata onakvog kakav je.

Bile ste previše lake

Jednostavan ulov nije loš, u teoriji. Ako je uspeo da vas nagovori na seks već na prvom sastanku, to mu se verovatno i svidelo, ali s vremenom će mu se svideti sve manje. Muškarci su lovci, a kada je lovina jednostavno poslužena i oko nje ne moraju da se trude, potražiće neku koja beži od njih.

Previše poruka i poziva

Ovo muškarci ne podnose! Nije stvar u tome da im smetaju poruke, stvar je u tome da znaju da će, ako ne odgovore na njih, morati da objašnjavaju zašto nisu odgovorili. S vremenom im svaki poziv, čak i kada je važan, postaje nešto što ih guši, a tada obično i beže iz takve veze.

Prebrz tempo

Nakon mesec dana veze, on je još u fazi kada sve smatra ležernim, a puno je žena u isto vreme u fazi kada misle da je pravi trenutak za upoznavanje roditelja. On ne želi da ih upozna ni sad, ni za mesec dana, a ako ga prisiliš na to, podsvesno će početi da traži vezu koja nije toliko naporna.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter