Izvor:
03.05.2018 u 13:47
0

ISTRAŽIVANJE: Kada muškarci varaju, lepota za njih nije bitna!

Većina muškaraca koji su učestvovali u istraživanju priznaje da su prevarili svoju partnerku sa osobom koja je bila manje privlačna.

Nedavna istraživanja pokazala su da lepota ne igra važnu ulogu u slučaju varanja. Muškarci mnogo više žele strast, nežnost i pažnju, koju možda ne dobijaju od svoje partnerke kod kuće.

Većina onih koji su učestvovali u istraživanju, bilo je svesno da je njihova partnerka lepša od ljubavnice, a 30% njih je priznalo da varaju sa mlađim osobama. Samo četvrtina njih smatra da je ljubavnica lepša od stalne partnerke. Mišljenja žena se ne razlikuju mnogo, samo dodaju da je ljubavnik bio u boljoj kondiciji i da ih više ceni kao partnera. Često se kaže da muškarci vole svoje žene, ali ne znaju kako da reše probleme i traže ljubavnicu da nadoknade ono što im nedostaje u vezi, ali vremenom shvate da odnos sa ljubavnicom nije potpun kao što su mislili.

Svi znamo da je novo mnogo uzbudljivije i zanimljivije, ali i novo vremenom postaje staro, tako da nastavite da razgovarate o najdubljim željama i izgradite solidnu osnovu.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter