Izvor:
03.05.2018 u 22:18
0

PRESTANI DA MINIRAŠ SAMU SEBE: Evo zbog čega ne možeš da se zaljubiš!

Neke su žene stvarno rođene pod nesrećnom zvezdom kad je u pitanju ljubav, ali većina se ipak sabotira sama.

Ovih 7 koraka su savršeni prikaz načina na koji žene uništavaju šansu da pronađu nekoga, iako su uverene da sve rade tačno kako treba. Ako se prepoznaješ u njima, tvoja loša sreća u ljubavi nema veze sa zvezdama:

1. Misliš da zaslužuješ manje

Prvi korak u lošu vezu je upravo ovakav stav – ako misliš da NE zaslužuješ najbolje od ljubavi, nećeš to ni tražiti.

2. Prihvataš manje

Jednom kad se uveriš da ti ne treba najbolje, nego samo dovoljno dobro, počinješ da snižavaš standarde. Ubrzo ćeš odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji “bilo šta”.

3. Ograničavaš se

Na svetu živi preko 7 milijardi ljudi, a ti si zapela za frajera s posla koji ima devojku i ne primećuje te? Proširi vidike i, umesto da se zalepiš za JEDNOG tipa za kojeg je jasno da te ne vidi, počni da primećuješ druge.

4. Lojalna si onima koji te gaze

Klasični primer osobe koja zapravo beži od ljubavi. Umesto da insistiraš na tretmanu koji zaslužuješ, zadovoljna si i mrvicama koje ti bacaju ljudi koji te nikad neće ceniti.

5. Živiš u zatvorenom krugu

Padaš isključivo na nedostupne, nedostižne i nezainteresovane zločeste momke i očekuješ da ćeš ih baš ti promeniti. Kad te povrede, lek tražiš u nekom drugom s istim karakteristikama. Ne možeš očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljaš iste korake.

6. Igraš igrice

Svoje ili njegove, potpuno je svejedno. Ako aktivno učestvuješ u igranju igrica i misliš da je to prvi korak do ljubavi, uvek ćeš se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno, i to je sasvim u redu. Ali, ako želiš nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.

7. Ostaješ i kad ne treba

Nije lako napustiti vezu koja nije dobra, ali i dalje je nužno. Ako ostaješ u odnosu za koji znaš da ne funkcioniše, uništavaš sebi šanse za neki koji će biti dobar.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter