Izvor:
15.12.2016 u 15:41
0

Španci u PANICI: Misteriozna BELA LOPTA odjednom se pojavila na NEBU i zatresla ZEMLJU

Mnogi građani Andaluzije, Granade, Almerije, Toleda i Sevilje i turisti su ostali šokirani kada su na nebu iznad Španije ugledali ogromnu svetleću loptu, koja se odjednom pojavila i vrlo brzo nestala.

Svedoci ove nesvakidašnje pojave su rekli da su čuli zvuke nalik grmljavine i da se zemlja pomerala, a drugi su govorili da im su im se prozori u kućama tresli.

– Nikada nisam video ništa slično – napisao je jedan muškarac na Tviteru.

Za loptu koja je proletela iznad španskog neba se smatra da je nastala od asteroida koji je prošao kroz Zemljinu atmosferu brzinom od preko 72.000 na čas.

– Ukoliko se pronađu njegovi delovi, to će biti od velikog značaja za istraživanja – kazali su stručnjaci koji veruju da je deo ovog tela preživeo put kroz svemir i “pao” u Španiju kao meteorit iz nekoliko delova.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf.rs / Mirror
Foto: Youtube / Vitaly K

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter