Izvor:
16.07.2017 u 17:20
0

MISTERIJA KOJA JE PREPLAŠILA SVET: Tajanstveni crni krugovi pojavljuju se na nebu! (VIDEO)

Misteriozni prstenovi poslednjih dana javljaju se širom sveta, a naučnici pokušavaju da objasne ovaj zastrašujući fenomen.

Ovaj zlokobni fenomen nazvan "dimni vrtlozi" pojavio se u Sibiru i na američkom Srednjem zapadu, a poslednji je primećen u Velikoj Britaniji.

Neverovatan prizor, podseća na scene iz filma "Dolazak", u kojem vanzemaljci koriste krugove u svojoj komunikaciji, pišu britanski mediji.

Kimberli Robinson (22) i njen dečko Deni Kuper (26) vozili su se auto-putem M62 u blizini Birkenšoa kada su na nebu primetili jezive crne znake. Robinsonova ih je opisala kao "najčudniju stvar koju je ikada videla".

"Primetili smo crni leteći prsten na nebu. Izgledalo je kao da se radi o dimu, ali bilo je okruglog oblika. Niakda nismo videli ništa slično i niko ne zna što je to", ispričala je Kimberli.

Vatrogasna služba iz Zapadnog Jorkšira saopštila je da u to vreme, na tom području nije bilo požara.

Još jedan prsten primećen je dan ranije u američkoj saveznoj državi Misuri.

Policija veruje da jenastao od neke vrste pirotehnike, ali lovci na NLO-e veruju da su ovi misteriozni prstenovi dokazi da su našu planetui posetili leteći tanjiri.

U aprilu je isti ovakav prsten primećen iznad jednog trgovačkog centra u Sibiru.

Prestrašeni kupci koji su rekli su da se radi o nekoj vrsti upozorenja o dolasku sudnjeg dana. Nik Pape, koji se bavi istraživanjem NLO-a, ima drugu teoriju.

"Ovi krugovi ili "vrtložni talasi" mogu da nastanu kad imate neki prasak ili manju eksploziju kroz kružnu strukturu kao što je dimnjak. Dakle, ti čudni efekti mogu biti uzrok slučaja ili namerno izazvani "tvrdi on.

" Može da ih stvori neka vrsta pirotehničkog događaja i treba proveriti da li je na tom prdručju bio održan neki festivali na otvorenom".

Izvor:Kurir.rs
Foto:Youtube/Sun 1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter