Izvor:
26.11.2017 u 15:26
0

NEVEROVATNO: Ležala mrtva dva dana pa se probudila uz Isusovu pomoć!

Muslimanka, proglašena mrtvom, ležala je u mrtvačnici u glavnom gradu Rusije, Moskvi, cela dva dana. Odjednom, oživela je i skinula sa sebe bolničku odeću.

Prema svedočenju Sabine (kako se ova žena zove), dok je ležala u mrtvačnici okružena leševima, imala je viziju drveta koje raste na vrhu bunara, izveštava "Assist News". Iz stabla toga drveta, grana se pomerila prema njoj i pretvorila se u meso i Sabina je začula reči: "Ako uhvatiš moju ruku, vratiću te u život."

Sabina je uradila kako joj je rečeno. Tada se probudila i začula glas doktora koji su tražili njen leš.

"Živa sam. Ne brinite", uzviknula je preplašenim doktorima. Medicinsko osoblje joj je ponudilo odeću, hranu i vodu; zatim su joj organizovali prevoz do bolnice za istraživanja u sklopu moskovskog univerziteta, gde je otputovala u središnju Aziju kako bi posetila svog sina koji je bio u zatvoru.

Preneraženi doktori nisu mogli da objasne kako je Sabina oživela nakon što je provela dva dana u komi, a nakon toga još dva dana u mrtvačnici. Kada se vratila u svoj dom negde u središnjoj Aziji, ova žena je imala još jedno veliko iznenađenje za svoju porodicu.

"Moram još negde da odem", rekla je svojim ćerkama. Krenula je u pentekostnu crkvu i spremno objavila svoju veru u Isusa Hrista, tako napuštajući dotadašnju muslimansku veru. Ruka koja ju je podigla iz bolničke odore u mrtvačnici i vratila je u život, neporecivo pripada Isusu. Zato ga je tako spremno prihvatila nakon što se vratila kući, kao zahvalnost za njegovu spasonosnu milost.

Nakon što je rekla svojoj deci (šestoro ćerki i sinu) kako se vratila u život, svi su se preobratili u hrišćanstvo. Pre godinu dana Sabina, koja sada ima 64 godine, svedočila je preobraćenju svoje devedesetdvogodišnje majke i sestrića u hrišćanstvo. Nedugo zatim, Sabinina najstarija ćerka, koja je i ovog leta bila vrlo skeptična prema hrišćanstvu, okrenula se Isusu.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter