Izvor:
11.01.2018 u 14:34
0

NISU RAZJAŠNJENE: Naučnici su ih svrstali u top 5 misterija! (VIDEO)

Uprkos činjenici da je naučno rasvetljena većina aspekata naših života, ipak postoje neke pojave koje još uvek nisu razjašnjene.

Ovo su neke od misterija koje su naučnici svrstali među top 5.

Izgubljeni grad

Atlantida je jedna od najstarijih i najvećih misterija na Zemlji. Još od drevnih vremena ljudi su pokušavali da je pronađu ovaj grad. Veruje se da je Atlantidu potopio cunami posle potresa. Grčki filozof Platon opisivao je Atlantidu kao ostrvo blizu Gibraltara, koje je bilo dom najveće civilizacije na zemlji.

Prema predanjima, Atlantidu su naseljavali najljepši ljudi, tu se nalazio Posejdonov hram i sve je bilo optočen zlatom. Do danas još niko nije uspeo da locira Atlantidu i pronađe njeno bogatstvo.

Mumije

Ovde se ne radi o mumijama, već osavršeno očuvanim telima koja su pronađena u mnogim katakombama širom severne Evrope. Uprkos tome što se ljudska tela raspadaju posle smrti, ta tela se ipak, zbog specifičnosti prostora, nikada nisu raspala, nego su ostala sa savršeno očuvanom kožom i unutrašnjim organima.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter