Izvor:
22.06.2018 u 07:50
0

OVO JE NAJJEZIVIJI MOTEL NA SVETU: Ljudi se KUNU da DUHOVI PROGANJAJU GOSTE! (foto)

Samo najhrabriji smeju da prenoće ovde!

Tematski uređen motel u sred pustinje Nevada važi za najstrašniji američki motel. Motel "Klovn" izleda kao scena iz horor filma "To", o klovnu ubici Penivajzu.

Kao da je neko pokupio sve klovnove koji su se ikad pojavili u horor filmovima i smestio ih u ovaj motel. Od veoma malih poređanih duž polica pa do onih veličine čoveka. I svi su veoma jezivi!

Decenijama u motel "Klovn" svraćaju vozači kamiona, ali i turisti koji prolaze autoputem 95 u Nevadi. Motel se nalazi na sredini puta između Las Vegasa i Renoa.

Čim priđete motelu na parkingu će vam se ukazati ogroman znak, naravno u obliku klovna, a već u lobiju će vam biti jasno o čemu se radi.

I pored svoje jezivosti, motel Klovn ima izuzetno pozitivne ocene i komentare na sajtu. Veliki broj posetilaca ovaj motel je ocenio kao "Veoma dobar".

"Čudan ali pristojan", "Ukoliko imate fobiju od klovnova, ovo mesto definitivno nije za vas", neki su od komentara koji se mogu pročitati.

Ono što je posebno jezivo je to da se uz motel nalazi groblje tako da je pogled iz soba "veoma lep".

Reč je o groblju koje postoji od 1901. godine, a osim žrtava epidemije kuge iz 1902. godine, tu su sahranjeni i rudari poginuli u požaru u gradskom rudniku 1911. Veruje se da duhovi sa groblja progone goste motela.

Čak je i ekipa emisije ''Avanture duhova'' bila pozvana da istraži situaciju u motelu, nakon što je registrovana ''nenormalna doza paranormalnih aktivnosti''.

Sobarica, Andrea Selig, izjavila je jednom prilikom da je osećala nelagodu u svim sobama motela i videla kako se vrata zatvaraju sama od sebe, piše "Simplemost.com". Da li biste se usudili da posetite ovo mesto?

Alo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter