Izvor:
27.08.2018 u 07:27
0

NE ZNATE DA POSTOJI: Aktivirajte najkorisniju opciju na Ajfonu!

Svaki iPhone je ima od 2009. godine.

Dok Mac ima Command-Z, iPhone ima svoj jedinstven način na koji možete da popravite grešku koju ste napravili: Shake to Undo.

Mogućnost da prodrmate uređaj kako biste ispravili grešku koju ste upravo napravili postoji od 2009. godine i iOS-a 3, i u pitanju je jedna od najmanje korišćenih opcija na iOS-u.

Za mnoge iPhone korisnike ovo je davno zaboravljena opcija, ali Shake to undo se ponovo našao u centru pažnje nakon što je pisac Džon Gruber došao do otkrića da je ova opcija originalno zamišljena kao šala.

U svakom slučaju, ovo je dobar podsetnik na to da opcija i dalje postoji, a kada želite da ispravite neku grešku koju ste upravo napravili na svom iPhoneu, dovoljno je samo da ga protresete.

Izvor. Telegraf
Foto: Twitter/DigiSlice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter