Izvor:
28.09.2018 u 07:29
0

REŠENJE JE PROSTO: WiFi troši više baterije nego inače, uzrok je neočekivan!

Na svu sreću, rešenje je krajnje prosto.

Ako ste primetili da vam WiFi troši više baterije nego inače, ili je internet na koji ste povezani daleko od brzog, onda bi krivac za to mogao da bude prilično neočekivan.

Jedna od krajnje bizarnih stvari koja može da utiče na prijem interneta vašeg telefona mogla bi da bude futrola u kojoj ga nosite, posebno ako je od metala.

Ako želite da proverite da li futrola u kojoj se nalazi vaš telefon ometa signal, sve što je potrebno jeste da skinete neku od aplikacija koje mere brzinu prijema interneta kao što je Ookla speed test.

Test je potrebno da pokrenete dva puta u identičnim uslovima. Jednom sa futrolom, a drugi put bez nje.

U slučaju da se rezultati razlikuju, onda je više nego jasno da futrola negativno utiče na prijem interneta i trebalo bi da je promenite.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter