HAKOVALI SU VAM GOOGLE NALOG? Evo šta treba da znate kako biste vratitli kontrolu!

\

 Neko je preuzeo vaš korisnički nalog pri Google-u ili ste zaboravili adresu i-mejla i lozinku za pristup? Saznajte šta možete da učnite.

Evo šta treba da znate kako biste vratitli kontrolu nad vašim korisničkim nalogom na Google-u.

Šta ako ste zaboravili e-mail?

Ako ste zaboravili koji ste e-mail koristili za logovanje, otvorite Google stranicu Find my email i pratite uputstva. Moraćete da im date puno ime koje je povezano sa vašim kompjuterom kao i broj telefona ili sekundarnu e-mail adresu.

Šta ako ste zaboravili lozinku?

U ovom slučaju otvorite stranicu Account Recovery i resetujte lozinku. Moraćete da potvrdite svoj identit odgovarajući na nekoliko sigurnosnih pitanja. Ako je moguće, obavite ovo koristeći isti uređaj i web pretraživač koji ste već koristili kako bi pristupili zaključanom računaru, kao i na lokaciji na kojoj ste to činili.

Ne možete da potvrdite identitet odgovarajući na sigurnosna pitanja? Dobićete još jednu priliku, kao i nekoliko saveta koji bi mogli da vam pomognu pri odgovaranju.

Nakon što uspešno potvrdite svoj identitet opet ćete moći da stavite lozinku. Ako koristite ovu opciju, imajte na umu da ćete morati da date adresu e-maila. Ako ste je zaboravili, počnite sa uputstvima za njeno vraćanje.

Šta ako vam je nalog hakovan?

Ako ne možete da se logujete na vaš e-mail i otkrijete da je neko nepoznat promenio vašu lozinku ili broj telefona za vraćanje lozinke, ili obrisao vaš korisnički račun, takođe počnite od stranice Account Recovery.

Odgovorite na pitanja najbolje što možete i pratite uputstva. Ako ništa ne upali, pokušajte da dobijete pomoć pravo od Google-a.

 

Izvor: B92
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro