Izvor:
24.10.2019 u 20:50
0

DA LI TO STIŽE NOVI AJFON: Epl sprema mnogo NOVINA za sledeću godinu

Epl je ove godine, na iznenađenje mnogih, uspeo je da oduševi medije i kupce ne baš impresivnim uređajima, ali uprkos činjenici da se jedini veliki pomak dogodio što se kamere tiče, njegov nešto jeftiniji Ajfon 11 nametnuo se kao jedan od najzanimljivijih ovogodišnjih uređaja.

Iduća godina mogla bi biti još zanimljivija za sve zaljubljenike u njihove igračke.

Naime, analitičar i stručnjak za Epl Ming-Či Kuo tvrdi da će kompanija u prvoj polovini 2020. izbaciti Ajfon SE 2, novi Ajped Pro s 3D senzorom za bolju podršku proširenoj stvarnosti, novi Mekbuk i uređaj za proširenu stvarnost o kome se već neko vreme šuška.

Inače, Kuo je proveren izvor informacija, a mnogo se toga poklapa s postojećim nagađanjima.

Prvi na redu trebao bi da bude nasednik Eplovog badžet uređaja. Ajfon SE 2 imao bi dizajn osmice, ali s procesorom jedanaestice. Ukratko, jeftiniji uređaj za one koji žele Eplov telefon, ali nisu spremni da platite visoku cenu njihovih flagšipova.

Ono što ove godine kreće u proizvodnju su naočare za proširenu stvarnost koja je očito izuzetno bitna stvar Epl. Osim u najavama, reference na ovaj uređaj mogu se pronaći i u kodu za iOS 13.

I za kraj, tu je novi Mekbuk s novom tastaturom koja bi zamenila kontroverzne tastature koje Epl koristi od 2015. I u ovom slučaju postoji mogućnost da se šesnaestoinčni Mekbuk Pro pojavi do kraja ove godine, ali niko nije otkrio bitnije detalje vezane za tastaturu.

Izvor: index.hr
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter