Izvor:
03.11.2019 u 14:55
0

KREIRAJTE PDF DOKUMENT: Popularni softver stiže na Android!

Microsoft je upravo objavio beta verziju nove Office aplikacije za Android, koja objedinjuje sve najvažnije alate tog popularnog softverskog paketa, kao što su Word, Excel, PowerPoint.

Aplikacija se, u stvari, i zove Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & more.

Kao što možete i da pretpostavite, aplikacija korisniku omogućava kreiranje, uređivanje i upravljanje dokumentima na pametnom telefonu ili tabletu koji koristi Android oprativni sistem.

Aplikacija omogućava korisniku da deli određene dokumente sa kolegama, na kojima mogu zajedno da rade, slično kao kod Googleovih servisa Sheets i Docs.

Jedna opcija koja se u novoj Office aplikaciji ističe je mogućnost kreireanja PDF dokumenata od fotografija, kao i konverzija Word, Excel i PowerPoint fajlova u PDF.

Aplikacija je već dostupna u ponudi Google Play Store-a, ali je vrlo verovatno da je pomalo "bagovita" budući da je reč o ranoj i nepotpunoj verziji, piše GSM Arena.

Izvor: B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter