Izvor:
06.11.2019 u 18:22
0

NAJBOLJE SE POKAZALI: OVO su NAJBOLJI telefoni za 2019. godinu! (FOTO)

Dimenzije ekrana pametnih telefona, a samim ti i uređaji, sa svakom novom generacijom postaju sve veći.

Modeli, koje još uvek, shodno njihovim dimenzijama, smatramo "kompaktnima", bivaju zamenjeni uređajiima sve većih dimenzija, a to je nešto što se mnogima baš i ne dopada.

Iako, s vremena na vreme, bude najavljen neki novi "mališa", činjenica je da pametni telefoni manjih dimenzija polako odumiru.

Nedostatak "kompaktnih" telefona, promenio je i definiciju tih uređaja, zbog čega, u sve većoj meri, "srednji" telefoni postaju "mali".

Među modelima koji su se na tržištu pojavili tokom ove godine, redakcija sajta Phone Arena izabrala je, po njihovom mišljenju, najbolje "mališane".

iPhone 11 Pro

Ako ste u mogućnosti da ga priuštite, nećete zažaliti. iPhone 11 Pro je jedan od najboljih uređaja u ovoj klasi. Trajanje baterije je primetno duže nego kod prethodnih modela, a dodata mu je ultra široka kamera i Night Mode režim snimanja.

Dimenzije: 144 x 71,4 x 8,1 mm

Google Pixel 4

Pixel 4 je verovatno jedan od najboljih kompakt telefona u ovom trenutku. Pokreće ga Snapdragon 855 čipset, a Google mu je dodao i još nekoliko poboljšanja, kao što su 3D face unlock i novi ekran sa osvežavanjem od 90Hz.

Izvor: b92.net
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter