MAKEDONCI SE TRESU OD SRAHA: Leteći tanjir izazvao POPLAVU!

 

Neidentifikovani leteći objekat – NLO snimljen je na nebu iznad Skoplja, a snimak je prikazala i tamošnja televizija Kanal 5 pitajući se da li ono što se vidi na snimku ima veze sa nezapamćenim poplavama koje su pogodile glavni grad Makedonije i odnele 21 život.

Događaj je zabeležen u nedelju u Dračevu,  mada mnogi tvrde da je to samo ptica ili insekt a ne nekakav leteći tanjir.

Podsećanja radi, Makedoniju su i ranije često “nadletali neidentifikovani leteći objekti”. Poslednji put u januaru prošle godine u Strumici, na jugu zemlje NLO je viđen iznad centra grada, a očevici, koji su ga tada snimali mobilnim telefonima, rekli su da je “nepoznati leteći objekat išao u cik-cak”. Napred se kretao izuzetno brzo, a nazad sporo, a pri tom je menjao boje, od zelenkaste do žute, da bi posle par minuta velikom brzinom nestao sa horizota.

Stojmir Sijamovski tvrdi da  i da oni, pored Novog Meksika i Brazilije, veoma često posećuju Makedoniju, ali još uvek ne žele da se pokažu i stupe u kontakt sa ljudima.

Neidentifikovani leteći objekti najčešće su viđani iznad Ohrida i okoline, kao i iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole.

Pored Južne Amerike i Novog Meksika, Makedonija je zanimljiva vanzemaljcima zbog svoje stare civilizacije. Proučavanja kazuju da vanzemaljci dolaze na Zemlju zbog upozorenja da će nam se desiti kataklizma, politički prevrat ili revolucija – objasnio je tada Simjanovski.

Neidentifikovani leteći objekti najčešće su navodno viđani iznad Ohrida i okoline, iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole, a prava invazija vanzemaljskih letelica nad Makedonijom dogodila se dvadesetih godina prošlog veka.

Žitelji Štipa su do sada imali najviše susreta sa NLO, preko 30. Leteći tanjiri ne zaobilaze ni ostale gradove Makedonije, pa ni Skoplje. U avgustu 2013. godine, svetlo-crvena pulsirajuća lopta zbunila je stanovnike prestonice. Navodno, misteriozna svetlost se nekoliko minuta nalazila iznad Skopske Crne Gore, menjala je oblik i intenzitet svetlosti, da bi ubrzo potom munjevitom brzinom nestala. Svi oni koji su je videli, a njih nije bilo malo, bili su ubeđeni da se radi o NLO, a to su potkrepili snimcima sa mobilnim telefonima.

To nije bio prvi put da Skopljaci na nebu vide NLO. Godinu dana ranije, u julu 2012., viđeno je više takvih objekata, ukupno 12, koji su podsećali na leteće tanjire. Tada su u razmaku od 15 minuta nebom iznad Skoplja četiri puta preletele grupe od po tri letelice.

Treceoko.rs
Foto:Twitter/CNilar

Pratite nas na društvenim mrežama

Podeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro