Izvor:
03.04.2017 u 15:33
0

ZBOGOM ŠPIJUNIRANJU: Fejsbuk ima jednu novinu, pogledajte koja je!

Najnoviji update Facebooka rastužiće sve one koji se društvenom mrežom služe kako bi špijunirali svoje prijatelje i to bez straha da budu uhvaćeni.

Riječ je o najnovijem updateu funkcije Stories. Kada pogledate video ili fotografije koje je vaš prijatelj objavio putem opcije Stories s trajanjem od 24 časa, on će to znati. Na ovaj način opcija Stories funkcionira na svim platformama koja ih podržava (Snapchat, Instagram).

Dok su algoritmi Facebooka dovoljno "pametni" da na vašem News Feedu objavljuju informacije o ljudima s kojima zaista i komunicirate, priča je nešto drugačija kad govorimo o opciji Stories, javlja Mashable.

Facebook Stories na neki način je konkurencija Snapchatu, ali znatno nepopularnija, a ova novina teško da će ga učiniti popularnijim.

Izvor: dnevnik.hr
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter