Izvor:
05.04.2017 u 19:11
0

NOVINA NA FEJSBUKU: Evo kako da otkrijete ko prati svaki vaš korak!

Facebook je svojom najnovijom opcijom “Stories” omogućio korisnicima da saznaju ko prati svaki njihov korak na ovoj društvenoj mreži.

Naime, opcija “Stories”, koja je pre nekoliko dana stigla i na Facebook aplikaciju, omogućava korisnicima da vide ko je sve od njihovih prijatelja pogledao šta su tu objavili, piše “Independent”.

Pomenuta opcija preuzeta je od Snapchata. Kompanija Facebook ju je prvobitno integrisala na Instagram, Messenger i WhatsApp, a tek onda u glavnu aplikaciju.

Na svim pomenutim platformama ona funkcioniše isto. Korisnici objavljuju fotografije i snimke koje njihovi prijatelji mogu da pogledaju, a koji će nestati nakon 24 sata. Takođe, u svakom trenutku je moguće videti broj prijatelja koji je pogledao vaš “story”, kao i njihova imena.

Sve to ne bi bilo čudno, da Facebook nije istakao da nikada neće omogućiti korisnicima da saznaju ko je pogledao njihov profil, a opcija “Story” je sada savršen alat za praćenje ljudi.

Podsetimo, Facebook je nedavno u Messengeru predstavio opciju koja omogućava prijateljima i porodici da u roku od sat vremena prate kuda se krećete, piše “The Verge”.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter