Izvor:
01.06.2016 u 17:26
0

POMERAJU SE GRANICE: Predstavljen najtanji laptop na svetu (FOTO, VIDEO)

Najtanji laptop na svetu – ZenBook 3 predstavljen je ove godine u kompaniji Asus i najavljen je kao revolucionaran proizvod u svetu tehnike.

ZenBook 3 ima displej od 12,5 inča, tanak je svega 11,9 milimetra i težak 910 grama. Poređenja radi, Eplov (Apple) Mek Buk (MacBook) ima ekran od 12 inča i težak je 920 grama.

Stručnjaci su istakli da je dizajn kućišta prilično elegantan i prijatan na oko, a da, uprkos tome što je kućište veoma tanko, tastatura na novom laptopu poseduje pozadinsko osvetljenje.

Svi ljubitelji tehnoloških inovacija treba da znaju da će ovaj novitet koštati 1.999 dolara, a za one sa ,,plićim” džepom tu je i varijanta od 999 dolara sa nešto slabijim karakteristikama.

ZenBook 3 dolazi u sivoj, plavoj i “rose gold” boji što će posebno obradovati dame za koje je poznato da poklanjaju dosta pažnje boji laptopa kada se odluče za kupovinu istog.

Pogledajte video:

HappyTv.tv
Foto: YouTube Printsreen/ Asus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter