Izvor:
18.05.2017 u 18:50
0

SINOĆ JE NA KRATKO PAO INSTAGRAM: Svi su masovno počeli da rade OVU STVAR!

Od početka godine Instagram je "padao" u više navrata.

Instagram, jedna od najpopularnijih svetskih društvenih mreža, juče iz nepoznatih razloga četiri sata nije bila u funkciji, a pritužbe su stizale iz čitavog sveta.

Sajt downdetector.com izvestio je kako Instagram nije u funkciji i da se ne zna kada će se vratiti u etar, međutim, nakon nekoliko sati sve se vratilo u normalu.

U tom kratkom periodu fotografije koje se putem ove mreže dele nisu mogle da se ubacuju u mrežu ni putem računara ni putem pametnih telefona, te su mnogi odmah opet prešli na Tviter, koji je u tom kratkom vremenskom periodu opet procvetao.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/Madrogator

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter